Aranycsillag.net

Host Informations

 • IP address: 185.51.191.217
 • Location: Hungary
 • Latitude: 47.4919
 • Longitude: 19.05
 • Timezone: Europe/Budapest

Whois Informations

Aranycsillag.net lookup results from whois.onlinenic.com server:
 • Domain created: 2011-06-18T13:23:29Z
 • Domain updated: 2020-08-01T14:24:08Z
 • Domain expires: 2022-06-18T13:23:29Z 1 Year, 67 Days left
 • Website age: 9 Years, 297 Days
 • Registrar Domain ID: 1662315682_DOMAIN_NET-VRSN
 • Registrar Url: http://www.onlinenic.com
 • Registrar WHOIS Server: whois.onlinenic.com
 • Registrar Abuse Contact Email: [email protected]
 • Registrar Abuse Contact Phone: +1.5107698492
 • Name server:
  • NS.TNS1.EU
  • NS.TNS2.EU
  • NS.TNS3.EU
  • NS.TNS4.EU

Email address with aranycsillag.net

Found 0 emails of this domain


Port Checking ...

See Web Sites Hosted on 185.51.191.217

Fetching Web Sites Hosted

Keyword Suggestion

Aranycsillag

Site Inspections

Websites Listing

Asztrológiai előrejelzés, horoszkóp elemzés online

Www.aranycsillag.net Asztrológiai előrejelzés 2021. április 08.. belépés után személyes képletedhez igazodó tanácsokat olvashatsz. Délelőtt: Ez az idő különösen termékeny lehet, és képes pozitív gondolatokat, érzéseket szülni bennünk. Játékos hangulatunkban vagyunk, és úgy tűnhet, hogy nincs határa a lehetőségeinknek.

Grafikus Holdnaptár 2021 - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net Apr 08, 2021  · Ingyenes grafikus Holdnaptár 2021: Hold mozgása a csillagjegyekben, Újhold, Telihold, üresjáratú Hold, kedvező napok.

Asztrológiai alapismeretek, a horoszkóp értelmezés alapjai

Www.aranycsillag.net Asztrológiai alapismeretek elsajátítása online, interaktív honlapunk segítségével. A horoszkóp értelmezés menetének részletes leírása

Rák csillagjegy jellemzői - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net Uralkodó bolygója: a Hold. Ismerd meg a különbséget az igazi és a napjegy asztrológia között. Bolygóid ebben a jegyben ...

Asztrológiai jegyek jellemzői, jelei

Www.aranycsillag.net Az állatövet, amelyen belül a Nap, a Hold és minden bolygó (a Plútó kivételével) látszólagos pályáján mozog, tizenkét csillagképre (egyenlőtlen hosszúságban) és tizenkét azonos elnevezési jegyre osztják. A tropikus asztrológiai szemlélet csillagjegyekkel dolgozik csillagképek helyett. Az újságok alapján az emberek többsége csak az ún.

Nyolcadfény jelentése - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net Nyolcadfény jelentésének magyarázata. Igazi asztrológia: honlapunkon láthatod csak neked szóló napi horoszkópodat születési helyed és időd alapján.

Konjunkció jelentése - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net Konjunkció jelentésének magyarázata. Igazi asztrológia: honlapunkon láthatod csak neked szóló napi horoszkópodat születési helyed és időd alapján.

Asztrológiai házak jelentése, kiemelt életterületek

Www.aranycsillag.net Asztrológiai házak jelentése és kiemelt életterületek képletedben. Nézd meg helyzetüket ingyenes horoszkóp elemzésedben.

Fényszögek jelentése képletedben

Www.aranycsillag.net A fényszögek a bolygók egymásközi kapcsolódásait jelölik. Ismerd meg fényszögeid jelentését ingyenes online elemzésedben.

Gemma állócsillag - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net Gemma állócsillag és további 600 asztrológiai szakkifejezés magyarázata. Igazi asztrológia, online személyre szabott előrejelzések.

Születési uralkodó jelentése - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net Születési uralkodó jelentésének magyarázata. Igazi asztrológia: honlapunkon láthatod csak neked szóló napi horoszkópodat születési helyed és időd alapján.

Retrográd Merkúr február 2021 - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net Január 31. és február 21. között a Merkúr retrográd mozgást végez a Vízöntő 26º25′-től visszaérve a 11º02′-re. Személyes szinten tovább tudjuk értelmezni ezt a hatást, ha megnézzük hova, milyen horoszkóp házba esik a Vízöntő csillagjegyének 26. foka születési horoszkópunkon belül.

Szinasztria képlet jelentése - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net Szinasztria képlet jelentésének magyarázata. Igazi asztrológia: honlapunkon láthatod csak neked szóló napi horoszkópodat születési helyed és időd alapján.

Állócsillagok a személyes képletben - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net Az állócsillagok olyan égitestek, amelyek önállóan energiát termelnek és sugároznak szét. Bár mozognak a térben, tőlünk olyan messze vannak, hogy elmozdulásuk alig mutatható ki (Földhöz mért távolságuk függvényében kb. 1-2 fok/100 év).

A Szaturnusz belép a Vízöntő jegyébe - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net A Szaturnusz 2020. március 22. és 2023. március 8. között a Vízöntő jegyében halad. Mire érdemes figyelned és mit jelenthet számodra személyesen.

Aszcendens számítás, aszcendens kalkulátor ingyen

Www.aranycsillag.net Aszcendens számítás és kalkulátor ingyen. Aszcendensed teljes elemzése bolygó kapcsolatainak értelmezésével, interaktív szemléltető ábrával.

Progressziós életkép - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net Progressziós életkép előfizetőink részére. Ha előfizetést igényelsz, bejelentkezést követően az előfizetett időszak minden progressziós bolygóhatását grafikus formában is elérheted, részletes értelmező szövegek kíséretében.

Asztrológiai naptár 2020, aktuális bolygóállások

Www.aranycsillag.net Asztrológiai naptár 2020, aktuális bolygóállások. Fontosabb bolygó hatások, jeles napok, holdfázisok, retrográd időszakok.

Heti horoszkóp április 5.-11. - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net Egy kellemes hét következik. Pénteken figyeljünk az elhamarkodott döntésekkel.

Rejtett aszcendens jelentése és kiszámítása

Www.aranycsillag.net Döntés- és kényszerhelyzetben mindig a rejtett aszcendensnek megfelelően szoktunk dönteni.

Személyes horoszkóp elemzés ingyen

Www.aranycsillag.net Személyes horoszkóp elemzés ingyen születési időd és helyed alapján. Interaktív képlet, bolygóid, fényszögeid, kiemelt életterületeid, szerencsepontod és rejtett aszcendensed értelmezése.

Párhoroszkóp születési dátum szerint

Www.aranycsillag.net Párhoroszkóp pontos születési dátum alapján: Ingyenes elemzés, részletes párhoroszkóp születési dátum szerint szerelmi társaddal, rokonaiddal vagy bármely ismerősöddel összeillőségetek megismerésére, kapcsolódásotok értelmezésével, minőségeitek összehasonlíwtásával. A párkapcsolati horoszkóp kalkulátor személyes képleteitek (pontos születési hely és ...

Interaktív grafikus efemerida - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net Az interaktív grafikus efemerida kijelzi bármely bolygó, kisbolygó mozgását, irányváltási idejét, sebesség változásait és helyzetét egy adott időszakban.

Asztrológiai elemzés - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net Üdvözöllek honlapunkon. Czompó Csaba asztrológus tanácsadó vagyok. Több éves asztrológiai tapasztalat illetve több ezer asztrológiai elemzés biztosítéka, hogy valószínűleg hasznos tanácsokkal tudlak segíteni problémáddal / helyzeteddel / kérdéseiddel kapcsolatosan.

Asztrológia: Bolygó órák - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net Jelentkezz be ingyenes fiókodba és láthatod ezen az oldalon az aktuális napi bolygóórákat tartózkodási helyedre kiszámítva. Ha még nincs ingyenes fiókod nálunk, kattints ide a regisztráció előnyeinek leírásához. Nem mindenki tudja, hogy a hét napjainak elnevezése az újlatin és germán nyelvekben az ókorban ismert bolygók nevein alapszik: Hétfő - ang.

Online horoszkóp készítés - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net Online horoszkóp készítés, bolygóállások bárhol, bármikor. Részletes dupla, tripla vagy négyes horoszkóp ábra, fényszögek, bolygók, kisbolygók ...

A Szaturnusz belép a Bak jegyébe - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net A Szaturnusz 2017. december 20. és 2020. december 17. között a Bak jegyében halad.

A Jupiter belép a Skorpió jegyébe - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net A Skorpió jegyében a Jupiter többlet nyers erőt nyer. Az év során előtérbe kerülnek rejtett ügyek. Az emberek szeretnének jobban a problémák mélyére jutni, ami időnkénti konfrontációkat hozhat magával. Érzékenyebbek lesznek a személyes terüket sértő próbálkozásokra.

Profil beállítások - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net Asztrológiai előrejelzés, horoszkóp elemzés, asztrológus tanácsok. Kezdőlap Belépés Menü ↓. Szolgáltatásaink Szolgáltatásaink. Előrejelzés előfizetés; Asztrológiai tanácsadás

Asztrológiai tanácsadás

Www.aranycsillag.net Asztrológiai tanácsadás. Rálátást adok egy téged foglalkoztató kérdésre, témára. Rámutatok problémáid okára és feloldási módozatokat ajánlok rájuk.

Részletes szolár horoszkóp elemzés - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net Üdvözöllek interaktív horoszkóp elemzés oldalunkon. A szolár horoszkóp születésnaptól születésnapig tartó életéved főbb fejleményeit, eseményeit mutatja.

Asztrológia: Lilith, a Fekete Hold

Www.aranycsillag.net Az asztrológiában három különböző horoszkóp elemet is illetnek Lilith kifejezéssel. Az első az 1181-es számú aszteroida, következő a Sötét Hold Lilith hipotetikus égitest és végül a harmadik a Fekete Hold Lilith, a szexuális beavatás és női bölcsesség jelképe.

Személyes horoszkóp elemzés rendelés

Www.aranycsillag.net Egyedien részletes személyes horoszkóp elemzés (kisbolygókkal és fejlődési tengelyekkel). Erősségeid, lehetőségeid feltárása. Mire kéne ügyelned és merre érdemes haladnod.

aranycsillag.net - asztrológiai tanácsadás elérhetőségek

Www.aranycsillag.net Ingyenes tanácsadást nem vállalok. A honlap által készített elemzéseket neked kell értelmezned élethelyzetedre. Ha általam személyesen készített elemzést szeretnél, tiszteletdíjas szolgáltatásaimat tudom ajánlani. Czompó-Székely Csaba-János P.F.A.

Horoszkóp mintázatok - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net A horoszkóp ábrát több szempontból is lehet elemezni és értelmezni. Ennek egyik módja a bolygók elhelyezkedéséből adódó mintázat értelmezése.

Bolygó méltóságok, almuten kiszámítása

Www.aranycsillag.net A bolygók méltóságok (esszenciális vagy akcidentális) szerinti besorolása, az almuten kiszámítása online képleted szerint.

Az Uránusz újra belép a Bika jegyébe - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net Az Uránusz 2019. március 6. és 2026. április 26. között a Bika jegyében halad. Tudd meg mit jelent ez társadalmi szinten és számodra személyesen.

Asztrológia - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net Interaktív asztrológiai írásaink személyes képletedhez igazodnak. Ha szeretnéd ingyenes elemzéseidet (születési, párhoroszkóp) elolvasni, regisztrálnod kell az oldalon.

Asztrológiai fogalomtár (szótár, lexikon)

Www.aranycsillag.net Imum coeli égi mélység, IC, a horoszkóp 4. helye. Iota Gemini iota Geminorum, 19° 031' Rák, állócsillag az Ikrek csillagképben, a Rák csillagjegyben található. Merkúri és vénuszi jellegű. Izar epsilon Bootis, 28° 06' Mérleg, állócsillag az Ökörhajcsár csillagképben, a Mérleg csillagjegyben található. Merkúri és szaturnuszi jellegű.

Halak csillagjegy jellemzői - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net Uralkodó bolygója: a Neptunusz. Ismerd meg a különbséget az igazi és a napjegy asztrológia között. Bolygóid ebben a jegyben ...

Igazi asztrológia - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net Csatlakozz te is több, mint 22.000 regisztrált olvasónk táborába, kiknek pozitív értékeléseit, visszajelzéseit megtalálod a honlapot böngészve. A honlap születési…

Párkapcsolati horoszkóp elemzés rendelés

Www.aranycsillag.net A párkapcsolati horoszkóp elemzésben képleteitek alapján egyedi részletességgel tárom fel, mit várhatsz el a kapcsolattól, milyen hatással vagytok egymásra.

Retrográd Vénusz 2018 - aranycsillag.net

Www.aranycsillag.net Retrográd Vénusz 2018. október 5. és november 16. között. Mire érdemes figyelned és mit jelenthet számodra személyes horoszkópod tükrében.

Czompó Csaba – asztrológus tanácsadó

Www.aranycsillag.net Gyerek korom óta az foglalkoztatott, miként juthatnék a világ és önmagam teljesebb, tágabb megértésére. Így kerültem kapcsolatba több mint 20 éve az asztrológiával és annak összefüggéseivel, melyek fokozatosan tárultak és tárulnak továbbra is fel előttem.

Site's Categories

Category
Faith and Beliefs 60%
Romance and Relationships 30%
Weather 10%
Sites in same category:
 1. wxmaps.org
 2. maree.info
 3. weather.com
 4. myweatherradar.org
 5. theweathernetwork.com
 6. myweather2.com
 7. ogimet.com
 8. netweather.tv
 9. meteo-villes.com
 10. foreca.com

    .com130.6K domains   

    .org63.1K domains   

    .net46.7K domains   

    .au6.2K domains   

    .ca9.9K domains   

    .edu8.1K domains   

    .eu4.5K domains   

    .us3.6K domains   

    .info7.5K domains   

    .ru30.5K domains   

    .gov3K domains   

    .pro2.1K domains   

    .club2.1K domains   

    .tk190 domains   

    Browser All