Baldur-nederland.nl

Host Informations

 • IP address: 77.235.162.209
 • Location: Hoyerswerda Germany
 • Latitude: 51.4366
 • Longitude: 14.2332
 • Timezone: Europe/Berlin

Whois Informations

Cannot get whois informations of this domain!!!

Email address with baldur-nederland.nl

Found 1 emails of this domain
1. [email protected]


Port Checking ...

See Web Sites Hosted on 77.235.162.209

Fetching Web Sites Hosted

Keyword Suggestion

Notice! No data available for this site.

Site Inspections

Websites Listing

BALDUR-Nederland postorderbedrijf voor planten & tuinartikelen

Www.baldur-nederland.nl verfraai uw tuin met de planten van Baldur-Nederland, uw postorderbedrijf voor planten en tuinartikelen. Nu planten online kopen bij BALDUR-Nederland!

Geraniums nu online kopen bij BALDUR- Nederland

Www.baldur-nederland.nl Het geranium Zuil Tall, Dark & Handsome® is een gloednieuwe topsoort uit Engeland, die een eyecatcher op het balkon, terras en in de tuin wordt! De grote hoeveelheid prachtige stralende bloemen is indrukwekkend en het donkere, bijna zwarte blad vormt daarbij een geweldig contrast. Het geranium Zuil Tall, Dark & Handsome® (Pelargonium) werd zo gekweekt, dat de planten inderdaad krachtig naar ...

Olijfboom verpotten – zo doet u dat | Baldur-Nederland

Www.baldur-nederland.nl Olijven staan bekend als mediterrane lekkernijen op het bord of als vorstgevoelige potplanten. Alleen in milde wijnbouwgebieden heeft u de kans om de olijfboom buiten te laten groeien.

Plumbago op de juiste manier ... - BALDUR-Nederland

Www.baldur-nederland.nl Plumbago is de botanische naam voor mannentrouw. Zestien één- of meerjarige rassen behoren tot het geslacht van de plumbago, die dwars over het zuidelijk halfrond inheems zijn.

Kruisbessen snoeien – Zo wordt het gedaan | Baldur-Nederland

Www.baldur-nederland.nl Snoeien en fruit zijn onafscheidelijk. Kruisbessen vormen hierin geen uitzondering. Zonder regelmatige snoeimaatregelen nemen de opbrengsten af en loopt de groei uit de hand.

Aardbeien op de juiste manier, plukken ... - BALDUR-Nederland

Www.baldur-nederland.nl De zoetste verlokking uit de tuin zijn ongetwijfeld de aardbeien. Het smakelijke bessenfruit behoort tot het rozengewas (Rosaceae), ook wanneer het vlak groeiende kruid helemaal niets met een roos gemeen schijnt te hebben.

Engelentrompet/Brugmansia op de juiste manier overwinteren ...

Www.baldur-nederland.nl Een voorbeeldplant vanwege de bloemenpracht is in de zomer in veel tuinen te bewonderen: de engelentrompet. Al van verre vallen de grote trompetvormige …

Passiebloemen op de juiste manier onderhouden ...

Www.baldur-nederland.nl Tot de bijzonder aantrekkelijke planten voor het balkon, tuin en terras behoren de passiebloemen. Meer dan 400 soorten zijn overwegend afkomstig uit de tropische gebieden van Amerika, maar ook Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en de eilanden in de stille oceaan.

Klimaardbeien - BALDUR-Nederland

Www.baldur-nederland.nl Klimaardbeien zijn bij velen erg geliefd, omdat ze ook in bakken of bloempotten kunnen worden opgekweekt en makkelijk te onderhouden zijn. Ze klimmen niet vanzelf, dus moeten de scheuten op een rankhulp worden opgebonden. Standplaats. Klimaardbeien geven de voorkeur aan een zonnige standplaats, halfschaduw wordt net zo nog getolereerd.

Abrikoos snoeien – Zo wordt het gedaan | Baldur-Nederland

Www.baldur-nederland.nl Abrikozen gelden als een delicatesse bij fruit. Ze behoren tot het botanische geslacht Prunus, waar ook kersen, pruimen en perziken toe behoren.

Lavendel laten overwinteren - Zo wordt het gedaan | Baldur ...

Www.baldur-nederland.nl Lavendel is een gevarieerd geslacht, waarvan er ongeveer 40 soorten voorkomen in de Middellandse Zee, Azië en Noord-Afrika. Lavendel zijn warmteminnende zonaanbidders, waarvan alleen individuele soorten in onze streken als winterhard worden geclassificeerd.

Winterhartes Reitgras: 1A-Pflanzen | BALDUR-Garten

Www.baldur-nederland.nl Winterhartes Reitgras ist eines der beliebtesten hohen Ziergräser zur optischen Aufwertung des Gartens, da es sehr standfest ist und nicht wuchert.

Melonenbirne Sugar Gold®: 1A-Qualität kaufen | BALDUR-Garten

Www.baldur-nederland.nl Artikelbeschrijving Meloenpeer 'Sugar Gold®' De meloenpeer „Sugar Gold“ draagt de hele zomer lang suikerzoete, lekkere, naar meloen en peer smakende reuze vruchten. ‘De vrucht van de meloenpeer (solanum muricatum) is goudgeel met paarse strepen, is zo …

Winterharte Geranie Blaue Birch Double® | BALDUR-Garten

Www.baldur-nederland.nl Artikelbeschrijving Winterharde geraniums 'Blue Birch Double®' Deze splinternieuwe, uit Engeland afkomstige winterharde geraniums blue Birch Double®' hebben 2 grote voordelen: Ten eerste zijn ze winterhard en ten tweede hebben ze in de zomer maandenlange gevulde bloemen, die lijken op de bekende balkongeranium! De winterharde geraniums blue Birch Double®' (Geranium himalayense) …

Petunia’s op de juiste manier onderhouden, overwinteren en ...

Www.baldur-nederland.nl In de zomer verzinken hanging baskets, bloembakken en ook het balkon in een echte bloemenzee. Niet helemaal onschuldig daaraan zijn de uiterst bloeikrachtige petunia’s.

Lavendelstämmchen mit Krone: Top-Qualität | BALDUR-Garten

Www.baldur-nederland.nl Artikelbeschrijving Lavendel op stam. De lavendel op stam is een exquize blikvanger voor de entree, het balkon, terras of de tuin. Met zijn blauwpaarse bloemenpracht doet hij denken aan de geurende lavendelvelden in Zuid-Frankrijk. De geur van lavendel is erg …

Kattenkruid snoeien – Zo wordt het gedaan | Baldur-Nederland

Www.baldur-nederland.nl Wilt u weten hoe u kattenkruid correct wordt gesnoeid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met deze 3 dingen moet u rekening houden bij het snoeien Lees nu!

Ereprijs op de juiste manier onderhouden, snoeien en planten

Www.baldur-nederland.nl Het onderhoud voor de meeste ereprijssoorten is te overzien. Omdat ze, zoals de meeste vaste planten, in het voorjaar vanuit de wortelkluit uitlopen, worden de afgestorven takken van het jaar daarvoor in het begin van het voorjaar tot de bodem afgeknipt.

Winterharter Jasmin Star of Toscane®: 1A-Pflanzen | BALDUR ...

Www.baldur-nederland.nl Haal het zomerse gevoel in uw tuin met deze winterharde ster jasmijn “Star of Toscane®”.De klimplant is in de bloeiperiode ongelooflijk rijk aan gele bloemen die zoet geuren. De bloemen van de “Star of Toscane®” verschijnen in de vroege zomer tot aan de herfst. De “Star of Toscane®” is winterhard tot -18° C, wordt 3 meter hoog en 3 meter breed.

Rambler-Rose Paul's Himalayan Musk Rambler® | BALDUR-Garten

Www.baldur-nederland.nl Artikelbeschrijving Ramblerroos 'Paul's Himalayan musk rambler. De ramblerroos 'Paul's Himalayan Musk Rambler' behoort tot de nieuwe generatie klimrozen! Deze in Engeland veel verspreide klimroos kunt u zien groeien en u zult verbaasd zijn, hoe snel de ramblerroos hekken, pergola's en zelfs bomen tot een hoogte van 5 meter verovert!

Salix-Stämmchen Hakuro Nishiki: 1A-Pflanzen BALDUR-Garten

Www.baldur-nederland.nl Artikelbeschrijving Salix op stam 'Hakuro Nishiki' De salix op stam Hakuro Nishiki is een echte blikvanger vanwege zijn originaliteit en schoonheid door het opvallende blad!In de lente loopt de plant uit met wonderschone wit-roze bladeren. In de zomer kleuren de bladeren naar groen, blijven echter crème-wit gevlekt en het stammetje biedt zo de illusie, in volle bloei te staan.

Heidelbeerhecke BERRYBUX®: 1A-Qualität | BALDUR-Garten

Www.baldur-nederland.nl Vanwege het blad en ook de groei lijkt de winstgevende, winterharde wilde bosbes „BERRYBUX®“ erg veel op een BUXUS – maar met veel voordelen!De oogst lag bij een uitgegroeide plant bij 1.200 blauwe bessen (!) De bessen zijn zoet, vol met vitamines en hebben een heerlijk wilde bosbes aroma!

Winterharte Eisblumen Farbmix: Top-Qualität | BALDUR-Garten

Www.baldur-nederland.nl Winterharte Eisblumen Farbmix: Ein farbenprächtiger Bodendecker, der im Garten auch ohne Pflege immer gut aussieht. Winterharte Polsterstaude.

Tijm snoeien – Zo wordt het gedaan | Baldur-Nederland

Www.baldur-nederland.nl In de zomerse kruidentuin hangt een pittig aroma dat de tijm afgeeft. De houtige dwergstruik is een van de kruiden van het zonnige zuiden. Het kleine, stevige blad blijft het hele jaar aan de plant.

Klimgeranium PAC® 'Antiek-Serie Mix | Geraniums bij BALDUR ...

Www.baldur-nederland.nl Klimgeranium PAC® 'Antiek-Serie Mix nu kopen bij BALDUR- Nederland! In de categorie Geraniums vindt u Klimgeranium PAC® 'Antiek-Serie Mix en andere aanbiedingen.

Pflanzen-Sonnenschutz: 1A-Qualität kaufen | BALDUR-Garten

Www.baldur-nederland.nl Niet elke plant verdraagt direct zonlicht, dat weten bloemen liefhebbers. De zonbescherming voor planten is daarom een praktisch hulpmiddel. Gewoon op de vensterbank voor het raam zetten. Zo gedijen uw zongevoelige kamerplanten probleemloos.

Over ons - BALDUR-Nederland

Www.baldur-nederland.nl Onder het motto “Nieuw en nog nooit eerder gezien!“ vindt u in onze BALDUR webshop actuele en splinternieuwe plantentoppers voor het tuinseizoen 2021!. Het in 1901 opgerichte tuinpostorderbedrijf BALDUR is een echte specialist op het gebied van nieuwe-, en unieke tuinproducten.De oorsprong van het bedrijf vinden we in Erfurt, waar we met het kweken en verzenden van zaad zijn begonnen.

Kletterhortensie Semiola®: 1A-Qualität kaufen | BALDUR-Garten

Www.baldur-nederland.nl Artikelbeschrijving Klimhortensia 'Semiola®' Als u een decoratieve klimplant zoekt, die ook in de winter mooi is, dan is de klimhortensia 'Semiola®' een goede keus.De meervoudig bekroonde nieuwe soort is groenblijvend in een milde winter.

Magnolie March Till Frost: 1A-Qualität kaufen | BALDUR-Garten

Www.baldur-nederland.nl De magnolia 'March Till Frost' is een nieuwe sensationele topsoort uit USA, die nu voor het eerst van april tot aan de eerste vorst doorbloeit! De belangrijkste bloeiperiode is in mei, maar u kunt vele maanden lang de heerlijke bloemen bewonderen. De hele zomer tot in de late herfst ontstaan steeds opnieuw kleurintensieve bloemen.

Canna nu online kopen bij BALDUR- Nederland

Www.baldur-nederland.nl De canna mix 'CannaSol®' is een spectaculaire nieuwe soort met een lange bloeiperiode en lang houdbare, zelfschonende bloemen op krachtige stelen.De felle kleuren en de compacte groei maken dat deze canna ideaal voor borders en potten is. De canna mix 'CannaSol®' ontvouwt in de tuin en op het balkon & terras een stralende zee van bloemen. De grote, decoratieve bladeren en de prachtige ...

Tafeltraube 'Souvenir®' dattelförmi | Kletterpflanzen bei ...

Www.baldur-nederland.nl Artikelbeschrijving Tafeldruif 'Souvenir®' dadelvormig. Een zeldzame plant, die in geen enkele tuin zou mogen ontbreken! De vorm van de druiven doen aan dadels denken en deze exotische aanblik trekt gegarandeerd de aandacht. Deze tot 5 cm grote lange, roodblauwe, suikerzoete bessen hangen losjes aan hun trossen en verleiden om er heerlijk van te smullen.

Thunbergia - “Suzanne met de zwarte ogen”

Www.baldur-nederland.nl De Thunbergia is ook bekend onder de naam “Suzanne met de zwarte ogen”. Deze plantensoort is afkomtig uit Zuidoost Afrika. De “Suzanne met de zwarte ogen” is …

Granaatappel (Punica granatum) verzorging

Www.baldur-nederland.nl Granaatappel correct snoeien, ontpitten en kweken. De botanische naam „Punica“ is waarschijnlijk veel bekender als merkproduct van de drank industrie dan als granaatappelboom.

Roter Bambus Chinese Wonder: 1A-Qualität kaufen | BALDUR ...

Www.baldur-nederland.nl Met de nieuwe winterharde rode bamboe 'Chinese Wonder' zorgt u voor echte contrasten in uw tuin!De lentezon kleurt de halmen rood. Hoe meer zon, hoe intensiever het kleurenspel! De rode bamboescheuten, die afhankelijk van de grootte tot wel 1-2 cm dik kunnen zijn, staan prachtig bij het donkergroene blad.

Iberis Masterpiece®: 1A-Pflanzen online kaufen | BALDUR-Garten

Www.baldur-nederland.nl Iberis Masterpiece® ist ein immergrüner Bodendecker, der vom Frühjahr bis zum Herbst traumhaft schöne Blüten zeigt. Für Garten & Terrasse ein Hit.

Schaduwbloemen-mix | Overig bloemzaad bij BALDUR- Nederland

Www.baldur-nederland.nl Schaduwbloemen-mix nu kopen bij BALDUR- Nederland! In de categorie Overig bloemzaad vindt u Schaduwbloemen-mix en andere aanbiedingen.

Anthemis Sancti-Johannis: 1A-Qualität | BALDUR-Garten

Www.baldur-nederland.nl Artikelbeschrijving Anthemis 'Sancti-Johannis' De anthemis Sancti-Johannis is een stralend oranjegeel bloeiende, winterharde geurende vaste plant met een sensationele bloem! De tot de composietenfamilie behorende plant, verheugt elke tuinbezitter door de oneindig lijkende bloeiperiode, die van mei tot in september kan voortduren.

Site's Categories

Category
Gardening 100%
Sites in same category:
 1. plants.com
 2. alsagarden.com
 3. jardipartage.fr
 4. guidagiardino.com
 5. journeywithjill.net
 6. portaledelverde.it
 7. joseeljardinero.com
 8. jardinier-amateur.fr
 9. empressofdirt.net
 10. learningwithexperts.com

    .com179.3K domains   

    .org64.4K domains   

    .net47.6K domains   

    .au6.2K domains   

    .ca10.2K domains   

    .edu8.1K domains   

    .eu4.6K domains   

    .us3.7K domains   

    .info7.6K domains   

    .ru30.8K domains   

    .gov3.1K domains   

    .pro2.1K domains   

    .club2.1K domains   

    .tk195 domains   

    Browser All