Fof.dk

Host Informations

  • IP address: 13.107.213.19
  • Location: United States
  • Latitude: 37.751
  • Longitude: -97.822
  • Timezone: America/Chicago

Whois Informations

Cannot get whois informations of this domain!!!

Email address with fof.dk

Found 3 emails of this domain
1. [email protected]
2. [email protected]
3. [email protected]


Port Checking ...

See Web Sites Hosted on 13.107.213.19

Fetching Web Sites Hosted

Keyword Suggestion

Fof
Fofao
Fofo
Foff
Fofix
Fof-tcy
Fof after hours
Fof stock
Fofys design
Fofc
Fofe
Fof2
Fofg
Fofl
Foft
Fofu
Fofuu
Foflmao
Foflor
Fofamit
Fofo african dish
Fof wiki
Fofo artist
Fofmbc org
Fofr

Site Inspections

Websites Listing

Velkommen til FOF

Www.fof.dk FOF er Danmarks største udbyder af Folkeoplysning. Hvert år henter mere end 250.000 danskere indsigt, viden og oplevelser på et af FOF's kurser, foredrag eller udflugter.

Gratis online foredrag hos FOF København

Www.fof.dk Foredrag online Ny viden – hjemme i din stue . Se eller gense vores online foredrag og arrangementer her – helt gratis. Du kan også holde dig opdateret på kommende arrangementer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge FOF København på Facebook.Her vil vi løbende offentliggøre nye arrangementer, der er åbne for alle.

FOF Nordsjælland | Spændende kurser og undervisning - Ring ...

Www.fof.dk Vi tilbyder en lang række events, rejser, foredrag, undervisning og kurser i Gentofte. Bliv inspireret og find dit næste kursus hos FOF Nordsjælland, Storkøbenhavn.

Sara Ophelia Møss - FOF Nordsjælland

Www.fof.dk Investering er for alle Sara Ophelia Møss. Foredraget den 20. maj bliver pga Covid -19 restriktioner omlagt til live-webinar. Bemærk også: Nyt foredrag i Gentofte den 23. september 2021 (fysisk fremmøde).

Velkommen til FOF Djursland | En inspirerende aftenskole

Www.fof.dk Bliv klogere, sundere og gladere hos FOF Djursland. Se det spændende program og bliv fristet af vores foredrag, kurser, debatarrangementer, rejser og undervisning.

Kursusoversigt - FOF

Www.fof.dk Krydr din hverdag med viden, indsigt og oplevelser. FOF tilbyder et stort udbud af foredrag, ture og en bred vifte af kurser, som spænder lige fra sprog, madkurser, musik og bevægelse til kreative fag.

Kursusoversigt - FOF Nordsjælland

Www.fof.dk Hver sæson tilbyder FOF Nordsjælland forskellige kurser, arrangementer og udflugter. Få et overbilk over alle vores kurser her, som jævnligt bliver opdateret.

FOF Aarhus | En aftenskole med spændende undervisning og ...

Www.fof.dk Få ny inspiration på aftenskole i Aarhus. Vi tilbyder en lang række kurser, foredrag og rejser – og der er med garanti også noget for dig. Se alle vores tilbud her.

FOF Odense | Inspirerende kurser og foredrag på aftenskole

Www.fof.dk Få ny viden og inspiration hos FOF Odense. Vi har spændende undervisning, kurser, foredrag og rejser. Se de aktuelle tilbud og find dit næste kursus allerede i dag.

FOF Nordvestjylland | Spændende undervisning og foredrag

Www.fof.dk FOF er din lokale aftenskole i Holstebro, Struer og Lemvig. Få ny inspiration, viden og indsigt på et af vore mange kurser.

FOF København – Hele Hovedstadens Aftenskole

Www.fof.dk Gør livet større! Gå på aftenskole hos FOF København – hele hovedstadens aftenskole! Over 2000 forskellige kurser, foredrag og oplevelser. Bliv klogere og få ny inspiration. Tilmeld dig nu!

FOF Roskilde

Www.fof.dk Lær spansk og vær med på babyrytmik på kurser som er beregnet til onlineundervisning

Sykurser i København | Over 45 forskellige sykurser

Www.fof.dk Sykurser i København – lær at sy og designe dit eget tøj Drømmer du om at sy dit eget tøj, eller måske sy tøj til hele familien? Lær at sy på et sykursus på aftenskole og omsæt dine sy-drømme til egne kreationer. Find inspiration hos vores kvalificerede syundervisere, som også lærer dig alt om syteknikker. Bliv inspireret af moden og giv din garderobe dit helt eget ...

FOF Tønder | En aftenskole med spændende kurser og foredrag

Www.fof.dk FOF Tønder besvarer telefon og mails alle dage. Besvares telefonen ikke, kan det skyldes mødeaktiviteter eller anden travlhed. Hvis det sker, så send gerne en sms eller e-mail.

FOF Vest | Aftenskole i Esbjerg, Varde, Fanø kommune

Www.fof.dk Find dit kursus og få spændende undervisning hos FOF. Vi tilbyder kurser i Esbjerg, Varde, Bramming, Ribe, Ølgod og på Fanø. Se hele vores program her.

Pilgrimsruten ved Esrum Sø (10 km.) - FOF Nordsjælland

Www.fof.dk Pilgrimsruten ved Esrum Sø (ca. 10 km.) Guide: Janet Bendixsen Vi mødes ved den store P-plads på bagsiden af Esrum Kloster, hvor...

Kursuscenter FOF i Herning | Kurser, foredrag, kultur og ...

Www.fof.dk Med spændende foredrag, indholdsrige rejser og alverdens kurser, giver kursuscenter Herning dig muligheden for at få oplevelser ud over det sædvanlige. Se mere her!

FOF Sydjylland

Www.fof.dk Få spændende undervisning og tankevækkende foredrag i Sydjylland. Se alle vores mange tilbud her på siden og find dit næste kursus allerede i dag.

FOF Vendsyssel | Få kurser og undervisning på aftenskole

Www.fof.dk Hvad vil du gå til? Vi tilbyder foredrag, kurser, oplevelser og undervisning i hele Vendsyssel. Vi har sikkert også et kursus der passer dig. Få inspiration her.

FOF Sydøst aftenskolen i Sydsjælland og Lolland Falster

Www.fof.dk FOF Sydøst har kurser og foredrag i Faxe, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommuner.

Din lokale aftenskole - FOF Syd- og Vestsjælland

Www.fof.dk Vi tilbyder en lang række spændende foredrag, kurser og udflugter i bl.a. Slagelse, Sorø, Næstved, Ringsted, Korsør, Skælskør, Fuglebjerg, Glumsø og Jystrup ...

Kurser | FOF Sydjylland

Www.fof.dk Se alle FOF Sydjyllands udbud af kurser, foredrag og kulturrejser. Alle aktiviteter i FOF Sydjylland med fysisk fremmøde er sat i bero t.o.m. den 21. maj.

Velkommen til FOF Østfyn

Www.fof.dk VELKOMMEN TIL FOF ØSTFYN. Vi har i øjeblikket lukket ned for alle indendørs hold, men vi er glade for at kunne tilbyde: "MENS VI VENTER...": som er 3 gratis online foredrag i marts.

Velkommen til FOF Brøndby/Rødovre

Www.fof.dk Cookie- og privatlivspolitik. Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, når du besøger www.fof.dk samt for at gøre præsentationen af vores tilbud på de digitale medier mere relevant for dig.

Sydøstjylland - FOF

Www.fof.dk FOF Sydøstjylland. Horsens, Hedensted, Vejle, Billund. FOF er ny viden, der giver næring til nye tanker og ideer. Kom og bliv klogere, sundere og gladere sammen med os!

Smagning af vin, øl og ost i København | Tilmeld dig her

Www.fof.dk Er du vinelsker? Har du lyst til at lære mere om vin og få nogle fantastiske smagsoplevelser? Så tag med på et af vores populære vinforedrag med vinsmagning. Vi arrangerer vinskole, vinforedrag og vinsmagning både i København og Hellerup. Både begyndere og øvede er velkomne. Hvordan foregår jeres vinforedrag og vinsmagninger? Vi holder vinsmagning og foredrag om vine fra fx Bordeaux ...

FOF Københavns Omegn

Www.fof.dk FORÅR 2021 VELKOMMEN til FOF Københavns Omegn. Her finder du et spændende udvalg af foredrag, kurser, rundvisninger, forestillinger, workshops m.m.

Foredrag og kulturhøjskoler hos FOF Sydøst i Øst og ...

Www.fof.dk Er du nysgerrig på verden omkring dig, så kom til et af vores mange foredrag. Vi præsenterer aktuelle foredragsholdere hver sæson. Se udvalget og tilmeld dig her.

Undervisernet - FOF

Www.fof.dk Undervisernet. Som underviser hos FOF København kan du logge på vores Undervisernet og se en opdateret oversigt over dine hold med deltagerinfo, kalender, mødegange og sted.

FOF Randers-Mariagerfjord | Bliv klogere, sundere, gladere

Www.fof.dk FOF Randers-Mariagerfjord kan åbne for indendørs tilbud fra 21. maj 2021, som situationen ser ud nu. Hold øje med hjemmesiden, hvor vi opdaterer løbende.

Velkommen til FOF Sønderborg

Www.fof.dk Vi tilbyder flere aktiviteter udendørs, dem finder du under fanen "Ud i naturen". Planlægningen af efterårssæsonen er i fuld gang. Da vi er ved at skifte administrationssystem, har vi desværre ikke mulighed for at tage imod tilmeldinger til efteråret på nuværende tidspunkt.

FOF Aalborg | Din vej til viden og inspiration

Www.fof.dk Vi tilbyder kurser, foredrag, undervisning, byvandringer og meget andet i Aalborg. Gå på opdagelse på vores side, og få ny inspiration på et af vores mange tilbud.

Lær at male i København | 25 forskellige malekurser

Www.fof.dk Malekurser i København – lær at male egne billeder Er du glad for at male, eller har du lyst til at lære det? Tag et malekursus på aftenskole og dyrk glæden ved at skabe dine helt egne malerier. På et malekursus lærer du alle teknikkerne og finder frem dit helt eget billedsprog. Vi har malekurser for begyndere og øvede. Læs mere om vores malekurser Kom i gang med maleriet på et ...

Medarbejdere - FOF

Www.fof.dk Størstedelen af vores aktiviteter – med få undtagelser – er fortsat nedlukkede og genåbner tidligst i perioden 21. april til 21. maj, afhængig af aktivitetens type.

FOF Haderslev

Www.fof.dk FOF Haderslev har fået ny hjemmeside og der arbejdes på den sidste del af opsætningen. Tilmeldingen virker derfor ikke lige nu selvom der står Læg i kurv.

Kursusoversigt - FOF Syd- og Vestsjælland

Www.fof.dk Se et overblik over alle dine muligheder hos FOF Syd- og Vestsjælland.

Kurser og undervisning i hele Favrskov Kommune - FOF

Www.fof.dk Vi tilbyder foredrag, undervisning og kurser hos FOF. Bliv inspireret på vores hjemmeside, og find dit kursus i Hammel, Hinnerup eller Hadsten allerede i dag.

Velkommen til FOF Frederikssund

Www.fof.dk Som en konsekvens af myndighedernes restriktioner, er FOF Frederikssunds aktiviteter med fysisk fremmøde indstillet frem til 5. april 2021. Hold som er omlagt til online undervisning fortsætter som hidtil.

Heltetræning for børn - FOF Køge Bugt

Www.fof.dk Bliv helten i dit eget liv! Heltetræning i køge er for børn i alle aldre. Heltetræning er dannelse for livet igennem Den Indre Helt og den ydre helt.

Kompetent undervisning og spændende foredrag - FOF Køge Bugt

Www.fof.dk Find et inspirerende kursus, tilmeld dig rejser eller book et foredrag hos FOF ved Køge Bugt. Vi er en aftenskole med en bred vifte af inspirerende og spændende kurser – så få ny inspiration her.

Kom i form med effektiv vandgymnastik | FOF København

Www.fof.dk Skånsom træning i vand – få bedre kondition, styrke og smidighed Kom i form på en anderledes måde med træning i vand. Øvelserne i bassinet er hensigtsmæssige og skånsomme for muskler og led. Træning i vand er en sund og sjov bevægelsesform, som løsner op for spændinger. Vandet gør dig nærmest vægtløs, og du får rørt alle muskler. Vi træner kondition, smidighed og ...

Kursusoversigt | FOF Aarhus kurser | Aftenskolen i midtbyen

Www.fof.dk Find en ny interesse eller genoptag en gammel drøm - se alle kurser hos FOF Aarhus. I FOF Aarhus tilbyder vi dig et væld af kurser, som kan sætte kulør på din hverdag og give dig gode, sjove, spændende og lærerige oplevelser.

Corona retningslinjer – FOF København

Www.fof.dk Det er sikkert for dig at gå på aftenskole hos FOF København. Vi følger myndighedernes anbefalinger, så du kan føle dig tryg. Læs vores retningslinjer her.

Lær fransk | Franskundervisning for begyndere og øvede i ...

Www.fof.dk Lær fransk på FOF Hernings sprogkurser. Vi tilbyder hold for både begyndere og øvede, så du kan vælge det niveau, der passer til dig.

Ballet for børn | Balletundervisning for børn fra 4 år.

Www.fof.dk Undervisning i ballet for børn med sjov, leg og piruetter. Kurser i ballet for børn er en kreativ, effektiv og sjov form for motion for børnene. Ballet for børn er en kombination af sjov, leg og motorik, samtidig med at børnene lærer grundtrinene i ballet. Vi tilbyder kurser i ballet for børn på forskellige niveauer i bl.a. København, Søborg, og på Frederiksberg. Vi tilbyder også ...

Site's Categories

Category
Public Health and Safety 27%
Health 27%
Health Conditions and Concerns 9%
Others 37%

    .com136.6K domains   

    .org63.2K domains   

    .net46.8K domains   

    .au6.2K domains   

    .ca10K domains   

    .edu8.1K domains   

    .eu4.5K domains   

    .us3.7K domains   

    .info7.5K domains   

    .ru30.5K domains   

    .gov3K domains   

    .pro2.1K domains   

    .club2.1K domains   

    .tk191 domains   

    Browser All