Janarends.nl

Organization Informations

Jan Arends B.V.

Organization

Host Informations

  • IP address: 37.97.129.20
  • Location: Netherlands
  • Latitude: 52.3824
  • Longitude: 4.8995
  • Timezone: Europe/Amsterdam

Whois Informations

Cannot get whois informations of this domain!!!

Email address with janarends.nl

Found 2 emails of this domain
1. [email protected]
2. [email protected]


Port Checking ...

See Web Sites Hosted on 37.97.129.20

Fetching Web Sites Hosted

Keyword Suggestion

Jan arends
Jan arends dbnl
Jans arends poker
January ends
Jana rendon raymond rendon & associates
Jan arendtsz
Jan arentsz
Jan arendtsz celigo
Jan arentsz alkmaar
Jan ardens pigeons for sale in the usa

Site Inspections

Websites Listing

Home - Jan Arends

Www.janarends.nl Resultaatgericht. Bij Jan Arends weet de cliënt dat hij of zij kan rekenen op resultaat. Wij weten wat we doen, vertellen wat de cliënt van ons kan verwachten en …

Volwassenen - Jan Arends

Www.janarends.nl Volwassenen. Jan Arends begeleidt sinds 2010 met succes een divers palet aan mensen vanuit de WMO. Mensen met enkelvoudige en meervoudige problematiek op het terrein van huisvesting, dagbesteding, financiën, huiselijke relaties, gezondheid en gedrag.

Vacatures - Jan Arends

Www.janarends.nl Bij Jan Arends focussen we ons op 3 onderdelen die jou iedere dag helpen optimaal te presteren en de cliënt verzekeren van de best mogelijke hulp:

Voorlichting aan de Raad voor de Kinderbescherming ...

Www.janarends.nl Voorlichting aan de Raad voor de Kinderbescherming Friesland, Groningen en Drenthe. In februari 2020 mocht ik een voorlichting verzorgen voor de Raad voor de Kinderbescherming Noord Nederland.

Jan Arends nieuwe zorgaanbieder van jeugdhulp in Goeree ...

Www.janarends.nl Jan Arends nieuwe zorgaanbieder van jeugdhulp in Goeree-Overflakkee. De gemeente Goeree-Overflakkee heeft woensdag 31 maart 2021 het contract ondertekend met Jan Arends als nieuwe zorgaanbieder voor jeugdhulp.

Actueel - Jan Arends

Www.janarends.nl Voorlichting aan de Raad voor de Kinderbescherming Friesland, Groningen en Drenthe. in System.String[] In februari 2020 mocht ik een voorlichting verzorgen voor de Raad voor de Kinderbescherming Noord Nederland.

Beschermd wonen - Jan Arends

Www.janarends.nl Beschermd wonen. Jan Arends heeft 90 plekken verdeeld over 6 huizen voor beschermd wonen: in Groningen en Tilburg staan elk 2 huizen en in Assen staat 1 huis voor beschermd wonen.

Over ons - Jan Arends

Www.janarends.nl Over ons. Jan Arends biedt begeleiding, training en opvang aan jongeren en volwassenen. Dit zijn meestal mensen met een psychische, psychiatrische, verstandelijke en/of sociale beperking, een detentieverleden, een (ex)verslaving of een combinatie van factoren.

Ambulant jeugdcoach - Jan Arends B.V.

Www.janarends.nl Jan Arends is een organisatie die landelijke (ambulante) begeleiding, training en opvang biedt, aan jongeren en volwassenen. Of je nu een psychiatrische en/of sociale

Erkende Gedragsinterventies - Jan Arends

Www.janarends.nl Erkende Gedragsinterventies. In opdracht van de Raad voor de Kinderbescherming verzorgt Jan Arends de erkende gedragsinterventies SoCool en Tools4U en TACt.

Jeugd - Jan Arends

Www.janarends.nl Jeugd. De kinderen en jongeren die Jan Arends begeleidt en behandelt, zijn meestal tussen de 6 en 18 jaar oud met een uitloop naar 23 jaar. Het gaat hier om jeugdigen met én zonder verstandelijke beperking met diverse problemen en ook kinderen / jongeren die mogelijk met politie en justitie in aanraking zijn geweest, die de vaardigheden missen om de dingen te doen die bij hun leeftijd passen ...

Coronavirus: wat moet je doen als cliënt? - Jan Arends

Www.janarends.nl Coronavirus: wat moet je doen als cliënt? Alert. Het is belangrijk alert te zijn als het gaat om de verspreiding van het coronavirus. Als organisatie monitoren we dagelijks de ontwikkelingen en nemen we maatregelen wanneer gewenst of noodzakelijk.

Ambulante behandeling - Jan Arends

Www.janarends.nl Ambulante forensische behandeling. Cliënten met een detentieverleden en daarnaast psychische / psychiatrische problemen of een verstandelijke handicap, kunnen door de rechter of reclassering verwezen worden naar zorg in de vorm van behandeling en begeleiding.

Ambulante begeleiding - Jan Arends

Www.janarends.nl Ambulante begeleiding. Als de cliënt een zorgindicatie heeft van de gemeente of een andere verwijzer voor begeleiding (WMO) dan kan hij of zij hiervoor bij Jan Arends terecht.

Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude - Jan Arends

Www.janarends.nl Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Deze regio bestaat uit: Hoofddorp, de dorpen Abbenes, Badhoevedorp, Beinsdorp, Buitenkaag, Burgerveen, Cruquius ...

Forgotten password - Jan Arends B.V.

Mijn.janarends.nl To reset your password, submit your username or your email address below. If we can find you in the database, an email will be sent to your email address, with instructions how to get access again.

Onze medewerkers - Jan Arends

Www.janarends.nl Onze medewerkers. Onze medewerkers vormen een heel divers palet aan mensen. Zij voelen zich allemaal verbonden met de organisatie, met waar we voor staan en waar we aan werken.

Ambulante Forensische Behandeling Informatie voor cliënten

Www.janarends.nl Ik en Jan Arends, m’n zelfzorghelper Introductie Jan Arends Jan Arends biedt begeleiding, ambulante forensische behandeling, training en opvang aan jongeren en volwassenen.

Klachten - Jan Arends

Www.janarends.nl Klachten. Wij vinden het belangrijk dat de cliënt tevreden is over ons. Toch gaat er soms iets niet goed. de cliënt is het bijvoorbeeld niet eens met het begeleidingsplan of de cliënt vindt dat we onvoldoende naar hem of haar geluisterd hebben.

Privacyreglement - Jan Arends B.V.

Www.janarends.nl Privacyreglement Versie : 2v0 Datum : 24 mei 2018 Jan Arends Postbus 2051 6802 CB Arnhem www.janarends.nl

Trainingen - Jan Arends

Www.janarends.nl Trainingen. Jan Arends helpt jongeren om gewoon mee te draaien in de maatschappij. Als het gedrag van een jongere hem of haar in de weg zit om zelfredzaam te zijn, onzekerheid de overhand heeft, het de jongere maar niet lukt om die ene stap te zetten of hij of zij heeft een detentieverleden, dan kan hij bij ons terecht, ongeacht leeftijd, ongeacht achtergrond.

Meldcode Huiselijk geweld & Kindermishandeling - Jan Arends

Www.janarends.nl Meldcode Huiselijk geweld & Kindermishandeling. Een meldcode voor huiselijk geweld en kindermishandeling helpt professionals goed te reageren bij signalen van dit soort geweld.

Noord-Limburg - Jan Arends

Www.janarends.nl Noord-Limburg. Deze regio bestaat uit: Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo en Venray. In deze regio bieden we aan: Perceel 2 Begeleiding:

Foodvalley - Jan Arends

Www.janarends.nl Foodvalley. Deze regio bestaat uit: Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal. In deze regio bieden we aan: Ambulante Begeleiding ...

Cliëntenraad - Jan Arends

Www.janarends.nl Wat de cliëntenraad doet. Medezeggenschap cliënten in de zorg in het kort. De cliënt of patiënt van een zorginstelling kan meepraten over het beleid van Jan Arends.

Jan Arends Cliënttevredenheidsonderzoek 2020

Www.janarends.nl Jan Arends Cliënttevredenheidsonderzoek 2020 2 van 7 Informatievoorziening 0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 Ja Nee Informatievoorziening Heeft u informatie gekregen over wat u moet doen in een noodsituatie (bijvoorbeeld als het niet goed met u gaat)?

Zuidoost-Brabant, Helmond en de Peelgemeenten - Jan Arends

Www.janarends.nl Zuidoost-Brabant, Helmond en de Peelgemeenten. Deze regio bestaat uit: Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek, Someren. In deze regio bieden we aan:

Klachtenreglement - Jan Arends B.V.

Www.janarends.nl Jan Arends 1.1.2 Klachtenreglement 2v3 2 van 6 De directie van Jan Arends, overwegende dat het in verband met een goede dienstverlening wenselijk is een regeling te treffen omtrent de omgang met klachten van cliënten dienaangaande

Psycholoog Kind & Jeugd/Orthopedagoog Goeree-Overflakkee ...

Www.janarends.nl Psycholoog Kind & Jeugd/Orthopedagoog Goeree-Overflakkee, 24-36. Wil jij als Psycholoog Kind & Jeugd/Orthopedagoog op het prachtige eiland Goeree-Overflakkee aan de slag?

Bedankt voor uw sollicitatie - Jan Arends

Www.janarends.nl Bedankt! Bedankt voor uw sollicitatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U ontvangt binnenkort een bevestiging van uw sollicitatie. Geen mail gekregen?

    .com144.6K domains   

    .org63.4K domains   

    .net46.9K domains   

    .au6.2K domains   

    .ca10K domains   

    .edu8.1K domains   

    .eu4.5K domains   

    .us3.7K domains   

    .info7.5K domains   

    .ru30.5K domains   

    .gov3.1K domains   

    .pro2.1K domains   

    .club2.1K domains   

    .tk192 domains   

    Browser All