Nyteknik.se

Organization Informations

Ny Teknik

Weekly Swedish Magazine

Host Informations

 • IP address: 18.185.196.26
 • Location: Frankfurt am Main Germany
 • Latitude: 50.1188
 • Longitude: 8.6843
 • Timezone: Europe/Berlin

Whois Informations

Cannot get whois informations of this domain!!!

Email address with nyteknik.se

Found 0 emails of this domain


Port Checking ...

See Web Sites Hosted on 18.185.196.26

Fetching Web Sites Hosted

Keyword Suggestion

Nyteknik se
Ny teknik
Ny teknik.se
Ny teknik fond
Ny teknik robur
Ny teknik avanza
Ny teknik tidning
Ny teknik swedbank

Site Inspections

Websites Listing

Ny Teknik | Nyheter inom teknik och innovation

Www.nyteknik.se Ny Teknik bevakar och skriver om ny teknik inom områden som fordonsindustri, innovation, digitalisering, bygg, miljö, it och telekom. Ny Teknik skriver också om nya entreprenörer, life science, industrins utveckling och automatisering och hur tekniken förändrar samhället.

Det här vet vi om vaccin mot covid-19 - Ny Teknik

Www.nyteknik.se Apr 01, 2021  · En studie av 370 sjukhusanställda i Sverige visar att en bekräftad infektion med sars-cov-2 i de flesta fall ger en bred immunitet mot viruset, rapporterar nyhetsbyrån TT den 16 februari 2021.Denna immunitet varar i minst nio månader. Enligt studien ska risken för återinfektion och att smitta andra också vara liten för den som haft bekräftad sars-cov-2, det virus som orsakar sjukdomen ...

Halvledarbrist kan drabba många teknikföretag

Www.nyteknik.se En pytteliten komponent, men oj, så viktig för många branscher. Nu kan flaskhalsproblemet för halvledare sprida sig till många teknikföretag utanför fordonsbranschen. Det befarar Joakim Bornold, sparekonom på Söderberg & partners.

Vad händer efter första vaccindosen mot covid-19?

Www.nyteknik.se Den som bara tar en vaccindos i stället för båda förlorar snabbare skyddet mot covid-19. Men att ta ett vaccin är generellt sett bättre än att inte ta något alls, säger KI-professor Karin Loré.

Volvo får koncernkonkurrens när Geely lanserar ”Zeekr”

Www.nyteknik.se Ett nytt märke som ska kunna tackla Tesla. Enligt uppgifter har Volvoägaren Geely planer på att utöka märkesportföljen. I fjol lanserade Geely sin nya elbilsplattform kallad Sutstainable Experience Architectur, SEA. Det var sagt att det skulle bli en koncernplattform på vilken man skulle ...

Poddar från Ny Teknik - läs de senaste nyheterna | Ny Teknik

Www.nyteknik.se Här kan du läsa de senaste nyheterna inom Poddar från Ny Teknik samt kommentera och dela artiklar du tycker om.

Så länge kan coronaviruset överleva på olika ytor

Www.nyteknik.se Artikeln har uppdaterats. Det nya coronaviruset sars-cov-2 kan överleva i flera dagar på ytor, enligt de preliminära resultaten från en studie som utförts av forskare vid bland annat Princeton University of University of California.

Ny Teknik | Nyheter inom teknik och innovation

Www.nyteknik.se Ny Teknik | Nyheter inom teknik och innovation

My pages - Ny Teknik

Minafakturor.nyteknik.se My pages - Ny Teknik

www.nyteknik.se

Www.nyteknik.se www.nyteknik.se

Tegnell: Inte blodpropparna som oroar med Astra Zenecas vaccin

Www.nyteknik.se Det är inte risken för blodproppar som får Folkhälsomyndigheten att tillfälligt dra i handbromsen för Astra Zenecas vaccin mot covid-19, utan en helt annan typ av biverkan.

7147c2a1-4e60-43dc-bc72-1471909f9a63 (791×1114)

Www.nyteknik.se 7147c2a1-4e60-43dc-bc72-1471909f9a63 (791×1114)

Nytt paket gör om din gamla bil till elbil

Www.nyteknik.se Nu kan du bygga om din gamla bil till elbil. Utvecklingsingenjören Christer Sigurd har tagit fram ett unikt konverteringspaket för de som är trötta på att köra på bensin. – Nu kan du bli först på din gata att ha en elbil, säger han till Nyteknik.se.

c0a96893-5f0e-4fcc-9310-403d6badf29a (824×1200)

Www.nyteknik.se c0a96893-5f0e-4fcc-9310-403d6badf29a (824×1200)

NyTeknik Jobb - Global R&D Operational Excellence Manager

Jobb.nyteknik.se Global R&D Operational Excellence Manager. ESAB produces equipment and filler metals for virtually every welding and cutting application. We invented the covered welding electrode more than 100 years ago and remain the largest filler metals supplier globally.

Norsk läkare: Astra Zenecas vaccin utlöste blodpropp

Www.nyteknik.se En läkargrupp i Norge säger sig ha hittat en förklaring till hur Astra Zenecas vaccin kan ha orsakat blodpropp hos tre sjukvårdsanställda. En av de vaccinerade dog senare. Artikeln är uppdaterad – Vi har hittat orsaken. Det är inget annat än vaccinet som kan förklara att den här ...

Ny Teknik | Fordon

Www.nyteknik.se Nyheter om Tesla, Elbil, Självkörande bilar, Lastbilar, Fartyg, Batteriteknik

Digitalt vaccinpass och QR-kod på papper – här är EU:s nya ...

Www.nyteknik.se Det färdiga förslaget om det som kommissionen inte vill kalla vaccinpass, utan ett grönt certifikat, presenterades i Bryssel på onsdagen. Tanken är att resesugna EU-medborgare på ett enkelt sätt ska kunna visa upp sina uppgifter om eventuell vaccinering, nytagna tester och sjukdomshistoria.

Akut tekniskt fel på alkolåset hindrar Göteborgs taxibilar ...

Www.nyteknik.se Apr 01, 2021  · Nej, det är inget aprilskämt. Just nu står hundratals av Taxi Göteborgs bilar stilla, på grund av ett fel med alkolåset. Enligt låstillverkaren har bolaget utsatts för "en datummanipulation". Texten har uppdaterats - Ny Teknik söker fortsatt alkolåsets tillverkare Dignita för fler ...

Nu stoppar Volvo tillverkningen – saknar halvledare

Www.nyteknik.se Lastbilstillverkaren Volvo stoppar tillverkningen under två–fyra veckor på grund av bristen på halvledarkomponenter. ”Vi hoppas att det här ska räcka”, säger AB Volvos presschef Claes Eliasson. Lastbilstillverkaren har nyligen flaggat för eventuella produktionsstörningar på grund av ...

Försenat finskt kärnkraftverk ytterligare försenat

Www.nyteknik.se Reaktorn var planerad att tas i bruk 2024. Nu lutar det snarare åt 2028.

Fem sätt att hantera irriterande kollegor - Ny Teknik

Www.nyteknik.se Sluta att koka i tysthet över din irriterande kollega – och låt inte skvaller bli en ventil. Här är fem steg för att hantera problemet som plågar dig från måndag till fredag.

TEST: Seat Arona – Kryddig liten rackare - Ny Teknik

Www.nyteknik.se Även om den ser ut som en SUV så är det en så kallad crossover, dvs. en något högre Ibiza med de traditionella SUV-attributen. Det är en fräck bil som säkert kommer att tilltala köpare i framförallt den yngre målgruppen men också de som föredrar att ha ett lättare insteg.

787b43fd-59b4-4c8b-904a-4a9a7f225d4d (1399×863)

Www.nyteknik.se 787b43fd-59b4-4c8b-904a-4a9a7f225d4d (1399×863)

TEST: Renault Mégane Sport Tourer – En fransk utmanare i ...

Www.nyteknik.se Renaults utmanare i C-segmentet (eller Golf-klassen som vi till vardags kallar den) är Mégane Sport Kombi, som med en snygg design och ett förmånligt pris försöker plocka poäng i denna tuffa klass.

Snart öppnar Bosch nya chipfabrik för bilindustrin – ”Vi ...

Www.nyteknik.se I sommar inviger industriföretaget Bosch sina nya chipfabrik i Dresden. Där ska mikrochip för bilindustrin tillverkas i en helautomatiserad tillverkningsprocess. Fordonsindustrin lider av akut chipbrist, något som Ny Teknik har skrivit om upprepade gånger. Läs mer om det här. Bosch nya ...

TEST: Kia Stonic 1,0 T-GDI – En småbil med hög hållning

Www.nyteknik.se Att SUV är ett populärt segment på den överetablerade bilmarknaden, har säkert ingen missat. De senaste åren har tillverkarna lanserat mängder av modeller och nu är …

Byt ut framhjulet så har du plötsligt en elcykel

Www.nyteknik.se Franska Teebike utvecklar en liten navmotor med inbyggda batterier som sitter i ett färdigt hjul. Lösningen börjar automatiskt knuffa på efter 5 km/h, men du kan aktivera en boost-funktion med mobilen.

Test: Niro är ett smart drag från Kia - Ny Teknik

Www.nyteknik.se Kia Niro är 4 355 millimeter lång, 1 800 mm bred och 1 535 mm hög, så storleksmässigt placerar den sig mellan Cee’d och Sportage.Hjulbasen är 30 mm längre än Sportage, vilket märks inne i bilen. Interiört är Kia Niro kanske inte lika tuff som på utsidan, men däremot riktigt funktionell.

Ryska vaccinet mot covid-19 Sputnik V kan godkännas i EU

Www.nyteknik.se Sputnik V, ett ryskt vaccin mot covid-19, kan godkännas i EU. "Vi behöver vaccin, så om det blir godkänt är det positivt", säger Charlotta Bergquist, Läkemedelsverkets vaccinsamordnare. Den europeiska läkemedelsmyndigheten har påbörjat en så kallad löpande granskning av det ryska ...

Ny Teknik | Teknikhistoria

Www.nyteknik.se TEKNIKHISTORIA. Elektronikingenjören ger nytt liv åt gamla radioapparater. Men för att hitta sin favorit fick han leta i över 40 år ...

Så enkelt ersätter du plasten – 10 hållbara alternativ

Www.nyteknik.se I november provade jag, i egenskap av reporter på Ny Teknik, att plastbanta och insåg att det var allt annat än enkelt att leva plastfritt. För dig som vill testa samma sak har jag nedan samlat tips på 10 vardagsprodukter du relativt enkelt kan byta ut till mer hållbara varianter:

Så släcker räddningstjänsten brinnande elbilar

Www.nyteknik.se Brinnande elbilsbatterier - en ovanlig utmaning. Statens väg- och transportforskningsinstitut konstaterade i en rapport i fjol att brandmän har liten erfarenhet av olyckor med elfordon och att de lär sig reaktivt. Mer resurser behövs till utbildning och övning för att hänga med i den tekniska utvecklingen.

Tre länder går samman om gemensamt slutförvar för kärnavfall

Www.nyteknik.se En ny europeisk organisation har bildats med målet att skapa ett gemensamt underjordiskt slutförvar för kärnavfall som kan användas av flera länder.

NyTeknik Sök

Jobb.nyteknik.se We are using advanced technologies to provide insights that allow our clients to both explore and develop oil and gas in a cost efficient and sustainable manner will also providing a key component of monitoring and assurance systems for cost...

NyTeknik Jobb - Senior Scientist

Jobb.nyteknik.se Senior Scientist. Allton is expanding and now searching for a Senior Scientist to be part of a highly competent research team, developing the next generation modelling and inversion methods for marine electromagnetic data.

Site's Categories

Category
Social Sciences 100%
Sites in same category:
 1. comecso.com
 2. artofmemory.com
 3. kolmarden.com
 4. oapen.org
 5. hassleholm.se
 6. eskilstuna.se
 7. karlstad.se
 8. apsanet.org
 9. personalityperfect.com
 10. boplatssyd.se

    .com134.1K domains   

    .org63.1K domains   

    .net46.8K domains   

    .au6.2K domains   

    .ca10K domains   

    .edu8.1K domains   

    .eu4.5K domains   

    .us3.6K domains   

    .info7.5K domains   

    .ru30.5K domains   

    .gov3K domains   

    .pro2.1K domains   

    .club2.1K domains   

    .tk190 domains   

    Browser All